Kirkenes videregående skole

Norsk mat gjennom tidene: tradisjonsmat fra naturens spiskammer
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Norsk mat gjennom tidene: tradisjonsmat fra naturens spiskammer
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Hotell og næring 641.59481 O
Eier
  • HESSVGSB
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 1993
Noter
  • Bibliografi: s. 126
ISBN
  • 82-512-0422-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*0011358
*007  
*008                      a          00nob 2 
*020  $a82-512-0422-4$bib.
*08231$a641.59481$zh
*08231$a948.1
*096  $aHotell og næring 641.59481 O
*100 0$aOsa, Harald$jn.
*24510$aNorsk mat gjennom tidene$btradisjonsmat fra naturens spiskammer$cHarald Osa, Gudrun Ulltveit ; Bengt Wilson (foto)
*260  $a[Oslo]$bTeknologisk forl.$c1993
*300  $a128 s.$bill. (noen kol.)
*440 0$aLevende norske tradisjoner
*440 0$aTF tradisjon
*505  $aBibliografi: s. 126
*650 1$aMatlaging$xNorge$1641.59481$2BS
*650 2$aNorge$xKulturhistorie$1948.1$2BS
*700 0$aUlltveit, Gudrun$eMedforf.$jn.
*700 0$aWilson, Bengt$eFotogr.
*850  $aHESSVGSB
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
ex1Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleHotell og næring 641.59481 O