Forfatter
Tittel Bli kvitt bilringene: hvorfor fettet setter seg på midten
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Nyere forskning viser at det er ikke bare kostholdet som har skylden for fettet som legger seg rundt midjen. Stresshormonene adrenalin og kortisol spiller også en rolle. I boken kan man finne ut hvorfor fettet lagrer seg rundt midjen, og hvordan man kan bli kvitt det. Boken tar for seg hvordan man hindrer ekstra magefett, vitaminer og mineraler som kan hjelpe til å endre kroppen, mat og øvelser som er velegnet og hvordan risikoen for enkelte sykdommer reduseres i takt med redusert magefett. Forfatteren er ernæringsfysiolog. Har litteraturliste og stikkordregister.
Bibliografi: s. 191-201
ISBN 82-7979-043-8 978-82-7979-043-3
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*000 am
*00116050
*007
*008061127 a 0 00nob 2
*015 $a0160302$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a82-7979-043-8$bh.$cNkr 248.00
*020 $a978-82-7979-043-3
*041 $heng
*08231$a613.2$zh$25
*090 $c613.2$dG
*096 $aHelse og sosial 613.2 G
*100 0$aGlenville, Marilyn$jn.
*24010$aFat around the middle
*24510$aBli kvitt bilringene$bhvorfor fettet setter seg på midten$cMarilyn Glenville ; oversatt av Dag Biseth
*260 $a[Oslo]$bNoras ark$c2006
*300 $a207 s.
*505 $aBibliografi: s. 191-201
*520 $aNyere forskning viser at det er ikke bare kostholdet som har skylden for fettet som legger seg rundt midjen. Stresshormonene adrenalin og kortisol spiller også en rolle. I boken kan man finne ut hvorfor fettet lagrer seg rundt midjen, og hvordan man kan bli kvitt det. Boken tar for seg hvordan man hindrer ekstra magefett, vitaminer og mineraler som kan hjelpe til å endre kroppen, mat og øvelser som er velegnet og hvordan risikoen for enkelte sykdommer reduseres i takt med redusert magefett. Forfatteren er ernæringsfysiolog. Har litteraturliste og stikkordregister.
*574 $aOriginaltittel: Fat around the middle
*650 1$aFedme$0kosthold$1613.2$2BS$9nob
*700 0$aBiseth, Dag$eovers.$jn.
*850 $aKirkenes vgs
*950 0$aOvervekt$zFedme$9nob
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening