Kirkenes videregående skole

Mastering the art of French cooking
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Mastering the art of French cooking
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Engelsk
Hylleplassering
  • engelsk
Eier
  • kirkenes vidergående skole
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2009
Noter
  • Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-0-375-41340-7
Tilgjengelige
  • 2/2
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00000762nam  22002291  450
*00120048
*00520110303234400.0
*008       2009           a     0    00eng 2
*015  $a0251694$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-0-375-41340-7$bib.$cNkr 390.00
*035  $a000251694
*08231$a641.5944$zh$25
*090  $c641.5944$dC
*096  $aengelsk
*1000 $aChild, Julia$d1912-2004$jam.
*24510$aMastering the art of French cooking$cby Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck
*260  $aNew York$bAlfred A. Knopf$c2009
*300  $aXXXI, 684, XXXII s.$bill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*546  $aEngelsk tekst
*6501 $aMatlaging$zFrankrike$1641.5944$2BS$9nor
*7000 $aBeck, Simone$emedforf.$jfr.
*7000 $aBertholle, Louisette$emedforf.$jfr.-am.
*850  $akirkenes vidergående skole
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleengelsk 641
Ex2Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleengelsk 641