Kirkenes videregående skole

Glutenfri mat - godt og sunt: småretter og middager
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Glutenfri mat - godt og sunt: småretter og middager
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Restaurant og matfag 641.5631 B
Eier
  • Kirkenes vgs
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2010
Noter
  • Dette er en spesialkokebok for dem som ikke tåler gluten eller hvete. Én av cirka 100 nordmenn har cøliaki her i landet, mange uten å være klar over det. Denne boka er spekket med oppskrifter på småretter og middager og kan være en hjelp i å finne frem til riktig kosthold. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-7917-030-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00000988nam  22002171  450
*00120578
*00520111111070000.0
*008       2010           a          00nob 2
*015  $a0255741$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7917-030-3$bib.$cNkr 349.00
*035  $a000255741
*08231$a641.5631$zh$25
*090  $c641.5631$dB
*096  $aRestaurant og matfag 641.5631 B
*100 0$aBjønnes, Else Lill$d1944-$jn.
*24510$aGlutenfri mat - godt og sunt$bsmåretter og middager$cElse Lill Bjønnes, Bjørn Wiborg
*260  $aOslo$bKolibri$bNorsk cøliakiforening$ccop. 2010
*300  $a254 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aDette er en spesialkokebok for dem som ikke tåler gluten eller hvete. Én av cirka 100 nordmenn har cøliaki her i landet, mange uten å være klar over det. Denne boka er spekket med oppskrifter på småretter og middager og kan være en hjelp i å finne frem til riktig kosthold.
*650 1$aGlutenfri kost$0matlaging for syke$1641.5631$2BS$9nob
*700 0$aWiborg, Bjørn$emedforf.$jn.
*850  $aKirkenes vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleRestaurant og matfag 641.5631 B