Kirkenes videregående skole

Kost, omsorg og pleie
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kost, omsorg og pleie
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Helse og sosial 613.2 L
Eier
  • HESSENG
Klassifikasjon
År
  • 1996
Noter
  • Tidligere utgitt som "Dietthåndboka" Boka gir grunnlag for å planlegge og lage ernæringsmessig riktig kost ut fra brukerens behov, dessuten skape trivsel rundt måltidene. Leseren får kjennetegn på underernæring samt kunnskap om forebygging av feilernæring. Boka baserer seg på Statens ernæringsråds "Retningslinjer for kostholdet i helseinstitusjoner" (1995) og gir også kunnskap om kostholdsvaner i fremmede kulturer. Har stikkordregister. Illustrert.
ISBN
  • 82-00-41528-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*0012348
*007  
*008961118                a          0 nob 
*019  $dL
*020  $a82-00-41528-7$bh$c170,00
*082  $a613.2$zh
*096  $aHelse og sosial 613.2 L
*10010$aLenner, Ragnhild Arvidsson
*24510$aKost, omsorg og pleie$cRagnhild Arvidsson Lenner
*260  $aOslo$bUniversitetsforl.$c1996$g1996$x007
*300  $a155 s.$c24 cm$d314
*500  $aTidligere utgitt som "Dietthåndboka"
*503  $bBokmål
*520  $aBoka gir grunnlag for å planlegge og lage ernæringsmessig riktig kost ut fra brukerens behov, dessuten skape trivsel rundt måltidene. Leseren får kjennetegn på underernæring samt kunnskap om forebygging av feilernæring. Boka baserer seg på Statens ernæringsråds "Retningslinjer for kostholdet i helseinstitusjoner" (1995) og gir også kunnskap om kostholdsvaner i fremmede kulturer. Har stikkordregister. Illustrert.
*699  $aVKI HS
*850  $aHESSENG
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
ex1Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleHelse og sosial 613.2 L