Kirkenes videregående skole

Festlig mat: lett å lage
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Festlig mat: lett å lage
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Hotell og næring 641.5 R
Eier
  • HESSENG
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1995
Noter
  • Originaltittel: Festlig mat
ISBN
  • 82-516-1570-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*0012555
*007  
*008                      a     a    00nob 2 
*015  $a952584$bBIBBI
*020  $a82-516-1570-4$bib.
*041  $hswe
*08231$a641.5$zh
*096  $aHotell og næring 641.5 R
*100 0$aRolf, Signe$jsv.
*24510$aFestlig mat$blett å lage$cSigne Rolf ; [oversetter: Michael Evans]
*260  $a[Oslo]$bSchibsted$ccop. 1995
*300  $a112 s.$bkol. ill.
*500  $aOriginaltittel: Festlig mat
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS
*850  $aHESSENG
*95000$aOppskrifter$zMatlaging
*95000$aKokebøker$zMatlaging
*95000$aKoking$zMatlaging
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
ex1Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleHotell og næring 641.5 R