Kirkenes videregående skole

Godt måltid: kokebok for hjem og skole
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Godt måltid: kokebok for hjem og skole
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Hotell og næring 641.5 R
Eier
  • HESSENG
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1993
Noter
  • Denne grunnleggende kokeboka inneholder oppskrifter både på norske og utenlandske retter. Her er også stoff om baking, bruk av krydder, konservering m.m. Egne kapitler gir råd om hvordan oppskriftene kan brukes ved sykdom og helseproblemer av forskjellig art. Oppskriftsregister bak i boka. Ill.
ISBN
  • 8252916082
Tilgjengelige
  • 0/0
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*0013424
*007  
*008981110         no           a    00nob 
*020  $a8252916082$bib$c69,00$gInnbundet
*025  $a9788252916089
*038  $gI salg
*040  $aForlagsentralen
*082  $a641.5
*096  $aHotell og næring 641.5 R
*10010$aRykke, Marianne Almstrøm
*24510$aGodt måltid$bkokebok for hjem og skole$cMarianne Almstrøm Rykke ; illustrert av: Torill Næsheim
*260  $aOslo$bLandbruksforlaget$c1993$x357
*300  $a212 s.$c24 cm$d702
*503  $bBokmål
*520  $aDenne grunnleggende kokeboka inneholder oppskrifter både på norske og utenlandske retter. Her er også stoff om baking, bruk av krydder, konservering m.m. Egne kapitler gir råd om hvordan oppskriftene kan brukes ved sykdom og helseproblemer av forskjellig art. Oppskriftsregister bak i boka. Ill.
*650  $aKokebøker
*653  $aMatlaging
*653  $aMatoppskrifter
*653  $aGastronomi
*653  $aKokekunst
*653  $aMatlagingslære Felles fag Husholdningsfag$aIngen godkjenning
*655  $aMat
*699  $aHN
*70010$aNæsheim, Torill$eIllustratør
*850  $aHESSENG
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til