Forfatter
Tittel Mat og helse: kost- og ernæringslære
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Praktiske råd om hvordan kosten kan bli mer i samsvar med offentlige anbefalinger er vektlagt i denne grundige boka for kokk- og servitørfag . Boka har disse kapitlene: Maten vi spiser - Ernæringslære - Matvarehygiene - Matvarekunnskap - Bearbeiding og tillaging av matvarer - Ønskelige forandringer av kostholdet - Kosthold og ernæring i livssyklusen - Kost ved sykdom - Kostholdet i Norge og i andre land. Hvert kapittel har praktiske og teoretiske oppgaver.
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*000 am
*0013634
*007
*008 no j 0 nob
*020 $a8200361497$bh$c215,00$gHeftet
*025 $a9788200361497
*038 $gI salg
*040 $aForlagsentralen
*082 $a613.2
*096 $aHotell og næring 613.2 L
*10010$aLøvik, Astrid
*24510$aMat og helse$bkost- og ernæringslære $cAstrid Løvik, Kari Sannerholt Melbostad og Kari Sundsbø Møllen
*250 $a2. utg., 4. oppl.
*260 $aOslo$bUniversitetsforl.$c1987$x007
*300 $a270 s.$c24 cm$d572
*503 $bBokmål
*520 $aPraktiske råd om hvordan kosten kan bli mer i samsvar med offentlige anbefalinger er vektlagt i denne grundige boka for kokk- og servitørfag . Boka har disse kapitlene: Maten vi spiser - Ernæringslære - Matvarehygiene - Matvarekunnskap - Bearbeiding og tillaging av matvarer - Ønskelige forandringer av kostholdet - Kosthold og ernæring i livssyklusen - Kost ved sykdom - Kostholdet i Norge og i andre land. Hvert kapittel har praktiske og teoretiske oppgaver.
*653 $aKostlære Ernæringslære Felles fag Husholdningsfag $aGodkjent f.o.m. 21.01.1987
*655 $aVideregående skole
*70010$aMelbostad, Kari Sannerholt$eMedforfatter
*70010$aMøllen, Kari Sundsbø$eMedforfatter
*850 $aKirkenes vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening