Kirkenes videregående skole

Indonesia
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Indonesia
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Hotell og næring 641.59598 W
Eier
  • Hesseng
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 1999
Noter
  • Boken innledes med en presentasjon av Indonesisk kultur. Deretter følger originaloppskrifter på mat fra øyriket. Oppskriftene har trinn-for-trinn forklaringer, forslag til variasjoner, kjøkkentips og informasjon om ingredienser og produkter. Med menyforslag, ordliste og stikkordregister. Illustrert.
ISBN
  • 8202170338
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*0014019
*007  
*008000121         no     a     a    0 nob 
*020  $a8202170338$bib$c238,00$gInnbundet
*025  $a9788202170332
*038  $gI salg
*040  $aSentraldistribusjon
*082  $a641.59598
*096  $aHotell og næring 641.59598 W
*10010$aWidjaya, Kusuma
*24510$aIndonesia$cKusuma Widjaya og Roland Marske
*260  $aOslo$bCappelen$c1999$x008
*300  $a144 s.
*440 0$aCappelens internasjonale kjøkken
*503  $bBokmål
*520  $aBoken innledes med en presentasjon av Indonesisk kultur. Deretter følger originaloppskrifter på mat fra øyriket. Oppskriftene har trinn-for-trinn forklaringer, forslag til variasjoner, kjøkkentips og informasjon om ingredienser og produkter. Med menyforslag, ordliste og stikkordregister. Illustrert.
*650  $aKokebøker
*650  $aIndonesia
*653  $aMatlaging
*653  $aMatoppskrifter
*653  $aGastronomi
*653  $aKokekunst
*653  $aTimor
*653  $aØst-Timor
*655  $aMat
*70010$aMarske, Roland$eMedforfatter
*850  $aHesseng
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleHotell og næring 641.59598 W