Kirkenes videregående skole

Frankrike: maten, vinen og kulturen
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Frankrike: maten, vinen og kulturen
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Hotell og næring 641.5944 F
Eier
  • Hesseng
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1993
Noter
  • En reiseskildring og en kokebok som presenterer de lokale spesialitetene i distriktene i Frankrike. Med 200 oppskrifter, samt vinlister. Illustrert.
ISBN
  • 8205210349
Tilgjengelige
  • 1/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*0014029
*007  
*008000124         no     a     a    0 nob 
*020  $a8205210349$bib$c398,00$gInnbundet
*025  $a9788205210349
*038  $gI salg
*040  $aForlagsentralen
*082  $a641.5944
*096  $aHotell og næring 641.5944 F
*098  $an
*24510$aFrankrike$bmaten, vinen og kulturen
*250  $a2. oppl.
*260  $aOslo$bGyldendal$c1993$x002
*300  $a272 s.$c34 cm$d1947
*503  $bBokmål
*520  $aEn reiseskildring og en kokebok som presenterer de lokale spesialitetene i distriktene i Frankrike. Med 200 oppskrifter, samt vinlister. Illustrert.
*650  $aKokebøker
*650  $aFrankrike
*653  $aMatlaging
*653  $aMatoppskrifter
*653  $aGastronomi
*653  $aKokekunst
*655  $aMat
*850  $aHesseng
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleHotell og næring 641.5944 F