Kirkenes videregående skole

Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Lærerbok
Eier
  • Kirkenes vgs
År
  • 2006
ISBN
  • 82-05-35726-9
Tilgjengelige
  • 5/24
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00116072
*007  
*008061205         no     a          0 nob 
*020  $a82-05-35726-9
*096  $aLærerbok
*10010$aPrøven, Ranveig E.
*24510$aHygiene og mikrobiologi$bvg1 restaurant- og matfag$cRanveig E. Prøven
*260  $aOslo$bGyldendal undervisning$c2006
*300  $a128 s.
*699  $aRestaurant- og matfag
*850  $aKirkenes vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Data pager
Data pager
Ex1Purring sendt04.01.2007Kirkenes videregående skoleLærerbok
Ex2Purring sendt04.01.2007Kirkenes videregående skoleLærerbok
Ex3Utlånt12.10.2023Kirkenes videregående skoleLærerbok
Ex4Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleLærerbok
Ex5Utlånt21.06.2024Kirkenes videregående skoleElevbok
Ex6Utlånt19.09.2011Kirkenes videregående skoleLærerbok
Ex8Purring sendt22.06.2023Kirkenes videregående skoleElevbok
Ex9Utlånt13.05.2024Kirkenes videregående skoleElevbok
Ex10Utlånt21.06.2024Kirkenes videregående skoleElevbok
Ex11Purring sendt22.06.2023Kirkenes videregående skoleElevbok