Kirkenes videregående skole

Kokkelære : den store kokeboka
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kokkelære : den store kokeboka
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Lærebøker
Eier
  • Kirkenes vgs
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2015
Noter
  • Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I «Kokkelære» finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Har ordliste, register
ISBN
  • 978-82-7547-762-8
Tilgjengelige
  • 9/26
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00001372 am  2200217   4500
*00123700
*008                      a          00nob 2
*015  $a0441205 $bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7547-762-8 $bib. $cNkr 599.00
*08231$a641.5 $zh $25
*090  $bq $c641.5 $dG
*096  $aLærebøker
*100 0$aGausdal, Tom Victor$d1976-$jn.
*24510$aKokkelære $bden store kokeboka $cTom Victor Gausdal ; foto: Ingvar Eriksson
*260  $aOslo $bPress$c2015
*300  $a624 s. $bkol. ill.
*505  $aHar ordliste, register
*520  $aHar du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I «Kokkelære» finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS $2BS $9nor
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*700 0$aEriksson, Ingvar$efotogr. $jsv.
*850  $aKirkenes vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Data pager
Data pager
Ex1Tilgjengelig Kirkenes videregående skoleLærebøker
Ex2Utlånt21.06.2024Kirkenes videregående skoleLærebøker
Ex3Utlånt21.06.2024Kirkenes videregående skoleLærebøker
Ex4Utlånt21.06.2024Kirkenes videregående skoleLærebøker
Ex5Utlånt21.06.2024Kirkenes videregående skoleLærebøker
Ex6Utlånt21.06.2024Kirkenes videregående skoleLærebøker
Ex7Purring sendt22.06.2023Kirkenes videregående skoleLærebøker
Ex9Utlånt21.06.2024Kirkenes videregående skoleLærebøker
Ex10Utlånt21.06.2024Kirkenes videregående skoleLærebøker
Ex11Underveis mellom bibl. enheter Kirkenes videregående skoleLærebøker